Seniortur 16.09.21 Stavern – Rakke vest.

Dagens værmelding var ikke den beste og var vel grunnen til at det kun var 7 stykker som møtte opp. Men som vanlig når seniorene går på tur så kom det ikke en dråpe regn under hele turen.

Turens utgangspunkt var Risøya i Stavern og Sverre Nordbø Hagen loste oss trygt gjennom Staverns urbane strøk. Vi passerte havna før vi kom inn på det gamle festningsområdet hvor noen fikk frisket opp gamle minner om svunnen militærtjeneste. På vår tur videre passerte vi Minnehallen. Skråvika minte oss om ungdomstid med St. Hans og tilhørende moro. Videre bar det forbi Kysthospitalet før vi kom inn på hytteområdet  og stiene ut mot Rakke. Det ute fant vi en lun plass hvor det var en godt tilrettelagt rasteplass.

Etter å ha inntatt rikelig med med mat og drikke var tiden kommet til returen. Vi gikk bort til Kompasset hvor Jakob selvsagt måtte kontrollere himmelretningene. Selv om vi valgte noen andre stier tilbake kom vi likevel innom de kjente plassene. Sverre Nordbø  Hagen fikk sin velfortjente takk for at han nok en gang hadde lagt opp til en spennende tur.

Jan Hansen