Seniortur 28.10.2021 Årholtstua

Tradisjonen tro ble tursesongen for seniorgruppa til Porsgrunn og Omegns Turistforening også i år avsluttet med en tur inn til Årholtstua. Turleder var  Knut Ahlbom. På grunn av anleggsarbeid på Mjøvannsdammen kunne vi denne gang ikke følge det vanlige opplegget inn til Årholtstua. I stedet ble det å følge skogbilveien fram og tilbake.  Vel framme ble vi møtt av Berit og Jakob som hadde fyrt opp bål og kokt en skikkelig kjele med skaukaffe.

Praten gikk lystig rundt bålet mens vi nøt vår medbrakte niste. Til kaffen serverte Berit nydelig hjembakt kake. Årets sesong har vært preget av pandemien og den usikkerhet det har skapt. Sammen med værutsikter gjorde det denne gang sitt til at vi kun var 12 stykker som deltok. Til gjengjeld fikk vi som var der en svært hyggelig opplevelse.

Det er å håpe at kommende år vil gi oss helt andre muligheter. Og vi starter opp allerede torsdag 11.11 kl. 1200 på Kjølnes med et tradisjonelt  høstmøte med tilhørende servering.  Så vel møtt alle turglade POTseniorer.

Jan Hansen